Evasaralinnea blogg EvaSaraLinnea.se - Semlor, tjejsnack och bloggwork

Semlor, tjejsnack och bloggwork

Goddag fina du!
 
Har du haft en bra dag idag? Det har jag faktiskt.
Vaknade när T's klocka ringde i morse och fick panik för jag trodde att Jag hade försovit mig... vet inte till vad eftersom jag är sjukskriven och inte skulle iväg för än kl 10 idag. Gick upp med vår gnälliga son och åt frukost... Hans humör påminner om sin pappa på morgnarna och det känns extra jobbigt när jag själv känner mig nere pga all ångest jag hade igår... Visste dess utom att det väntades gråt och skrik när jag skulle lämna på förskolan...Men till min förvåning blev han inte ledsen idag. Han fick ett digestivekex av sin fröken, satte sig fint på golvet med dom andra barnen och vinkade mot mig... det kändes jätte skönt för mamma hjärtat att slippa lämna en ledsna son på förskolan! 
 
Efter förskolan blev det en snabbis till Väla med svärmor för att byta en overall till B sedan hämta mat på ica Maxi. Så smart deras internet beställning är... Satt hemma igår kväll och la en beställning på allt jag behövde ha handlat hem sedan packade dom ner det i påsar så det bara var till att hämta idag! Sååååååååå skönt att slippa yra runder där inne och försöka hitta alla varor bland byggröran dom har just nu! 
 
Efter maxi mötte jag upp finaste vännen missjennifer och vi käkade lunch och semlor ihop! Det blev även en massa mys och snack om dittan och datten.
Hjälpte även henne med att fota en vinst till hennes instagram! Tycker det är så roligt att leka med kameran och lägga upp motivet i olika vinklar osv. Jag är absolut ingen expert och bilderna blir inte alltid som man tänkt sig men huvudsaken är att man tycker det är kul 😁
 
       
 
Hur fin är inte hennes vinst 😲 Ni kan hitta Jennifers instagram och vad det var för vinst här

Vi har en massa planer på framtida sammarbeten och fotograferingar så det kanske kommer upp lite fler bilder på bloggen snart 😁
 
Nu sitter jag ensam igen och börjar fundera på vad det var som hände i min hjärna igår... vad var det som egenligen triggade igång min ångest och varför? Ibland vet jag inte och det kan irritera mig enormt mycket. Jag vill veta varför så jag kan undvika det i framtiden. 
 
Nu ska jag plocka undan lite här hemma innan jag hämtar B från förskolan och T kommer hem från jobb.
 
Imorgon är det alla hjärtans dag... har ni plannerat något till/med era respektive eller någon annan? 
 
Kram så länge!
 
 
 

#1 - Miss Jennifer

Fina fantastiska du, jag är så glad för att jag har träffat dig och lärt känna dig! Tack för idag <3

Svar: Tack själv mitt fina hjärta ❤️ finns alltid här för dig
Linnéa Manglind