Evasaralinnea blogg EvaSaraLinnea.se - Foton på min gravida mage

Foton på min gravida mage

Som många av er vet gick vi inte ut på sociala medier att vi väntade barn när jag var gravid med Benjamin. Vi gjorde detta valet att dölja graviditeten så mycket det bara gick eftersom jag tidigare förlorat min dotter och jag var livrädd för att jag skulle förlora ett barn till. 
Jag hade länge svårt att ta foton på min mage samt att kolla på fotona för jag ville inte fästa mig för mycket till mitt ofödda barn OM det inte skulle gå hela vägen. 
Nu i  efterhand jag kan tänka att jag var löjlig som inte tog graviditeten till mig och insåg att jag faktiskt skulle bli mamma igen men jag antar att det var en försvarsmeckaninsm som ville skydda mig själv från det värsta tänkbara. 
 
Jag hittade lite bilder på mig under graviditeten som jag inte visat för någon men som jag är jätte stolt över och som jag idag kan stirra mig blind på så vacker jag var!
Det är fram för allt ett par bilder som jag bara älskar! Tidigare har jag vara vågat lägga ut bilderna där man bara ser våra ansikten men nu när jag har mitt barn i min famn kan och vågar jag lägga ut hela bilderna:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kram så länge!
#1 - Miss jennifer

Ni är så fina ♡

Svar: Taack 😘
Linnéa Manglind