Evasaralinnea blogg EvaSaraLinnea.se - Boka tid för naglar

Boka tid för naglar

 
 
Som många av er vet så är jag utbildad nageltecknolog och driver ett eget företag. Några har frågat mig hur man gör när man vill boka en tid hos mig så jag tänkte berätta det! 
 1. För att boka en tid hos mig på Sundets Skönhet surfar du dig in på www.sundetsskonhet.bokadirekt.se eller klickar på bilden ovan ↑
 2. När du kommer in på min sida ser det ungefär ut som nedanstående bild. Där kan du läsa dig igenom vad de olika tjänsterna innebär samt välja "Sök tid" för den tjänst du vill boka. 
 3. Efter du valt tjänst kommer det upp en månadskalender men enklast är om du klickar på "Vecka" uppe i högra hörnet så får du fram specifika tider du kan boka. Klicka på den tiden som passar dig bäst och följ de kommande instruktionerna. Skulle du möjligtvis inte hitta en tid som passar dig, skicka ett sms till mig på 0723-610661 så löser vi något utanför öppettiderna som syns på bokningssidan.
 4. Fyll i formuläret nedan och gå vidare till nästa steg! 
  Många undrar varför jag behöver personnr och det är för OM du inte skulle avboka din tid innan 24h så debiteras du fullt pris för behandlingen du bokat och då behöver jag personnr för att kunna skriva en faktura!

   
 5.  Alla uppgifter du fyller i sparas enligt person uppgiftslagen och är enbart för min egen räkning! 
  Innan du har bokat din tid är de viktigt att du läser igenom och godkänner dom allmänna villkoren nedan! Detta för att det inte ska kunna uppstå några missförstånd mellan Dig som kund och Mig som utförare. Bokadirekt har också allmänna vilkor som du samtidigt godkänner i samma ruta! Dessa står under mina vilkor! 
 6. Slutligen vill jag tipsa om att faktiskt göra ett konto på bokadirekt.se för då behöver du inte fylla i dina uppgifter för varje gång du ska boka en tid hos mig!


  Hoppas informationen var till någon nytta och jag välkomnar nya och gamla kunder till mig 😁

  Kram så länge