Evasaralinnea blogg EvaSaraLinnea.se - Ångesten är en daglig kamp

Ångesten är en daglig kamp

Efter Vanja gick jag in i en djup depression men gick obehandlad för denna fram tills i år
I flera år har jag alltså isolerat mig totalt, gråtit otröstligt varje dag, sovit hela dagar, inte sovit alls några dagar, velat ta livet av mig på olika sätt mm... jag mådde så dåligt att jag själv inte insåg att jag behövde hjälp! 
Allt detta vet jag idag att det har börjat på grund av att jag inte fått bearbeta sorgen efter V på rätt sätt och jag gick och höll allt inom mig för jag fick för mig att det var skamligt att känna så... 
När jag träffade Tommy lärde jag mig själv att handskas med min ångest och depression tills jag blev gravid med B. Då mådde jag allt sämre igen! 
Allt jag gick igenom i slutet av graviditeten med V blev jag påmind av varje dag under graviditeten med B! Till slut kunde jag inte gå en dag utan att få en panikattack! 
Tommy och mamma hjälpte mig otroligt mycket och såg till att jag åkte till psykakuten en dag!
Där träffade jag en fantastisk läkare som jag är evigt tacksam över! Han pratade med mig, lugnade mig och såg till att jag fick hjälp på rätt sätt! 
Idag medicineras jag för min depression och jag mår mycket bättre! Men vad gör man med den ständiga ångest som kommer smygandes ibland? 
Den försvinner aldrig....

Kram så länge