Evasaralinnea blogg EvaSaraLinnea.se - Min Kärlek

Min Kärlek

Tommy träffade jag bara ett halvår efter jag och Vanjas pappa separerat. Jag förväntade inte mig att något skulle hända mellan oss och hade väl inte den inställningen när jag träffade T för första gången.

Vi hade innan vi träffats pratat ett par månader på en dejting sida och sen smsat med varandra ett bra tag. En dag var T och hans kompis på Väla shoppingcenter här i Helsingborg. Jag bestämde mig för att det var dax att träffas och vad passar inte bättre än på Väla där det finns massvis med folk... Spontant hoppade jag och min kompis in i bilen och körde dit.

Magen pirrade klart lite på vägen för vi hade ändå haft en del djupa diskussioner och han visste mycket om mig som många andra inte vet men något intresse för ett förhållande hade jag inte direkt.

Efter Väla träffades vi ett par gånger till och i november 2014 blev vi officiellt tillsammans och 2017 förlovade vi oss.

 

Tommy, han är den mest underbara person jag träffat. Han kan stå upp för mig och stötta mig i alla situationer, oavsett vad det gäller. Han är en av få som kan få mig lugn när jag får panik, han ger så mycket kärlek och ömhet som jag ibland kanske inte förtjänar. Han är mitt liv, min prins, mitt allt ❤