Evasaralinnea blogg EvaSaraLinnea.se -

Höstlovsvecka

Jaha då var de måndag igen...just nu sitter jag och Benjamin och äter frukost! Tommy sover fortfarande men ska snart in och väcka honom så jag kan köra till jobb! 
Vad har ni gjort i helgen? 
Vår helg har gått så snabb...fredag hade jag kund och T hade en kompis på besök som stanna typ till 20 på kvällen! Sen däcka jag när jag nattade B 😴
Lördag var de kalas för B’s kusin Ida som fyllde 14! Alltid lika mysigt och trevligt att träffa T’s sida av familjen! 
Efter kalaset skulle T iväg med ett gäng kompisar från barndomen så jag och B åkte över till mormor och morfar! Dom bor på Hven och det är som semester att komma dit och B trivs så bra där inne ❤️ jag är så glad och tacksam för att B har världens bästa mormor som alltid ställer upp för oss! 
Söndagen innan vi åkte hem, hann vi med lite bus hos min bror som nyligen stelopererat ryggen. 
Väl hemma var det storhandling som gällde sen laga mat, tvätta och natta B! Vanlig familjekväll med andra ord! 

Nä nu får jag nog ta mig till jobbet... kort vecka denna veckan för det är höstlov och vi har inte så många fritids elever denna gången! 
Har tagit semester torsdag och fredag så vi också kan ta lite lov och hitta på något kul😊

Min Kärlek

Tommy träffade jag bara ett halvår efter jag och Vanjas pappa separerat. Jag förväntade inte mig att något skulle hända mellan oss och hade väl inte den inställningen när jag träffade T för första gången.

Vi hade innan vi träffats pratat ett par månader på en dejting sida och sen smsat med varandra ett bra tag. En dag var T och hans kompis på Väla shoppingcenter här i Helsingborg. Jag bestämde mig för att det var dax att träffas och vad passar inte bättre än på Väla där det finns massvis med folk... Spontant hoppade jag och min kompis in i bilen och körde dit.

Magen pirrade klart lite på vägen för vi hade ändå haft en del djupa diskussioner och han visste mycket om mig som många andra inte vet men något intresse för ett förhållande hade jag inte direkt.

Efter Väla träffades vi ett par gånger till och i november 2014 blev vi officiellt tillsammans och 2017 förlovade vi oss.

 

Tommy, han är den mest underbara person jag träffat. Han kan stå upp för mig och stötta mig i alla situationer, oavsett vad det gäller. Han är en av få som kan få mig lugn när jag får panik, han ger så mycket kärlek och ömhet som jag ibland kanske inte förtjänar. Han är mitt liv, min prins, mitt allt ❤

 
 
 

Gravid igen

Det tog många år efter min dotter som jag ens började fundera på barn igen. Jag har sedan Vanja alltid haft en otrolig rädsla över att nästa graviditet kommer att sluta lika illa. Den rädslan kommer jag nog aldrig att bli av med men klart känns de bättre idag när jag fått min son, Benjamin.

 

Graviditeten med B var ur min synvinkel, fruktansvärd. Egentligen var det en ganska normal graviditet med inte så mycket krämpor och fysiska besvär. Det var värre med psyket vilket har satt sina spår idag (mer om det i ett senare inlägg)..

Barnmorskan jag träffade under graviditeten med B var fantastisk. Hon lät mig komma hur ofta jag ville och när jag ville för att lyssna på hjärtljuden och lugna ner mig lite genom att ha en enkel rutinkoll. Jag erbjöds tätare ultraljuds kontroller också vilket var jätte skönt för mina psykiska besvär. Jag är enormt tacksam över det välkomnandet och stöttningen från barnmorskan.

Sista veckan under graviditeten var värst. Jag hade ställt in mig på att bli igångsatt lite innan beräknat datum på grund av min psykiska ohälsa men så blev inte fallet. När jag var på koll hos läkaren ville han inte bevilja igångsättning för han tyckte inte det var nödvändigt eftersom jag haft en fullt normal graviditet denna gången. Jag var förkrossad över att behöva vänta ännu längre för att se om min son överlevde. Gång på gång försökte jag tjata mig till en igångsättning men fick inte som jag ville.

Barnmorskan erbjöd mig flera hinnsvepningar men inga hjälpte kändes det som. På morgonen efter min 4e hinnsvepning kändes det dock annorlunda. Jag skulle ner för trappan och slänga soporna och minns att det knäppte till i magen och vattnet forsade ner på trappstegen.

13 timmar senare var han född! Vanjas lillebror, min och Tommys son, BENJAMIN ❤

 

Benjamin föddes 21 november 2016 kl 19:55

49 cm och 3270 gram av ren kärlek 

 
 

Min ängladotter!

För er som inte läst mina tidigare inlägg, tänkte jag nu berätta om vad som hänt min dotter som inte finns hos mig! 

Jag väntade mitt första barn våren 2013! Överlycklig och i extas som jag var berättade jag för alla ganska tidigt vad som väntade! Jag hade önskat länge efter barn och äntligen skulle min dröm gå i uppfyllelse...Jag längtade så! 

Graviditeten i sig var normal fram till graviditets vecka 26 ungefär. Jag åkte in akut till förlossningen med enorma smärtor och sammandragningar. CTG kopplades, prover togs, ultraljudsundersökningar gjordes och läkarna konstaterade att min dotter inte mådde så bra i magen. Jag blev inlagd direkt.
Man kunde se att hon var väldigt tillväxthämmad och hjärtljuden var oregelbundna. Mer än så visste man inte.

Jag fick sprutor som skulle hjälpa till att utveckla min dotters organ och stabilisera hennes mående i magen, ett snitt planerades preliminärt in och jag fick åka hem. 

23 december, Ett par dagar efter senaste besöket var de dax för en ny koll om läget var förbättrat. Redan på morgonen den dagen hade jag en obehagskänsla i kroppen och jag visste att något inte stämde helt! 
Blodprover togs och ultraljud gjordes och denna gången var de som jag befarat....hennes hjärta hade slutat slå! 

Jag blev inlag för igångsättning direkt. Jag skulle alltså behöva gå igenom en förlossning utan att få åka hem med mitt barn! 

Julen passerade på sjukhuset och den 25 december föddes hon, Vanja, min alldeles egna ängel! 


Jag skulle aldrig önska min värsta fiende något sånt här fruktansvärt som att förlora sitt barn! 
Men trots detta är jag stolt mamma! Både till min ängla dotter och till Benjamin! 
Jag älskar mina barn <3

Vill du läsa mer utförligt om vad som hänt, klicka på kategorin "Vanja"

Kram så länge

Sundets Skönhet

 

Jag är Diplomerad nagelterapeut i gelé sedan 2014 i märket Peggy Sage. Vidare utbildade mig 2016 i det svenska märket RE-Q och 2017 i Lilly Nails som jag jobbar mest med idag! 
Har salong hemma på Dalhem i Helsingborg! 

Generella priser:
Nytt sett 450kr
Påfyllning 350kr
Manikyr 200kr
Lackgel 250kr
Borttagning av material 100kr 


I varje behandling ingår valfri färg, form och design!

För tidsbokning smsa 0723-610661
Eller gå in på min boknings sidan nedan:

 

http://sundetsskonhet.bokadirekt.se