Evasaralinnea blogg EvaSaraLinnea.se - Fick glasögonen förstörda

Fick glasögonen förstörda

Tänkte berätta vad som hände mina glasögon och varför jag skaffar linser! 


Jag jobbar ju som elevassistent med gravt utvecklingsstörda barn och vissa av dessa barnen kan bli väldigt utåtagerande och inte ro för vissa handlingar så jag skyller inte på att det är elevens fel utan berättar bara vad som hände! 

På jobb är vi väldigt mån om alla elever, hälsar på alla elever och ibland till och med kramas vi massvis! En elev brukar slänga sig efter mig för hon vill kramas men hon kan också oavsiktligen vifta med armarna och börja slåss när det är något som inte passar henne! 
Jag närmade mig denna eleven i korridoren och uppfattade som att hon ville kramas...innan jag visste ordet av de viftade hon med armarna och råkade trycka in mina glasögon i pannan på mig! 
Det var alltså en olyckshändelse och tur som var hände det inget varken mig eller eleven...

Jag har funderat på att skaffa linser länge med tanke på situationen på jobb med att eleverna kan vara utåtagerande... Ett par glasögon eller linser kan man alltid ersätta om det händer de något men inte alltid mina ögon 🤓

Har nyss hämtat ut mina provlinser så vi får se om 14 dagar hur utvärderingen blir om jag kan ha dom eller inte 😊 än så länge känns de bra 

 

Kram så länge