Evasaralinnea blogg EvaSaraLinnea.se - I'm Back!

I'm Back!

Hello Its me!
Mina vänner, tro de eller ej men jag tänkte återuppta mitt bloggande! (glädjetjut)
 
Jag läste precis igenom alla mina gammla inlägg och insåg två saker... första var att det är TVÅ år sedan jag skrev ett inlägg sist och det andra är att Alla mina inlägg handlar på något vis om Vanja.
När jag startade denna bloggen hade jag precis förlorat min fina dotter och tyckte det var skönt att få ventilera mig lite och skriva av mig om mina kännslor och tankar efter förlusten. Att läsa igenom alla inlägg väckte mycket kännslor och det gjorde mig ledsen.
Mycket har hänt sedan sist och jag tänker kortfattat berätta lite om hur jag har det idag.
 
Jag saknar fortfarande min dotter. Det går inte en dag utan att jag tänker på henne men kanske på ett annat sätt. Jag har det mycket lättare att ta mig igenom vardagen och kan nu mera hantera mina kännslor mycket bättre. Jag mår bra!
 
Jag lever och bor sedan ett år tillbaka i Helsingborg tillsammans med min sambo Tommy, den mest underbaraste och stöttande person som jag någonsin mött i mitt liv. Kärleken mellan oss gör mig starkare och lyckligare än någonsin!
 
Jag jobbar som elevassistent i en särskola och trivs som fisken i vattnet.
 
I april 2014 gick jag nagelterapeut utbildning och har idag en liten hobby verksamhet inom nagelvård och nageldesign som jag bara älskar. Att vara kreativ gör en verkligen gott!
 
Med andra ord...
Vardagsrutinerna flyter på och det känns som att jag äntligen fått lite medvind genom livets gång. Jag är lyckligg helt enkelt!
 
Anyway... Det var lite kort om hur det ser ut i dag. Vill ni veta mer så håll utkik här på bloggen efter fler inlägg!