Evasaralinnea blogg EvaSaraLinnea.se - Min Blogg

Min Blogg

Den 25 december 2013 förlorade jag och min dåvarande sambo vår dotter Vanja i magen i v.26+. Detta är nog något av det värsta jag varit med om i mitt liv och sorgen vi gått igenom gör inte saken bättre...
Både jag och min sambo hade det väldigt tufft hemma utan vår dotter och jag kämpar fortfarande idaf för att ta mig igenom vardagen.
För att göra min historia hörd och visa att jag finns för andra runt om i världen har jag skapat denna blogg.
Här kommer jag skiva främst om allt som har hänt med vår dotter och hur vi tar oss igenom detta. 
En tid framöver kommer jag blicka tillbaka till all sjukhusvistelse och skriva om detta för att alla ska kunna förstå vad som har hänt och hur situationen ligger till. 
Men det blir först senare. Huvudsaken är att bloggen är igång!
Kommentera gärna och ställ frågor om ni undrar över något så ska jag svara på allt jag orkar! 
 
 
Vet inte om jag lägger upp bilder på vår dotter men kan varna redan nu isåfall för väldigt starka bilder.
 
Kram så länge!
 
#1 - Cattie

Det kan vara ett fint sätt att känna stöd och omsorg och att lätta sitt hjärta, mitt i sorgen. Kämpa på fina du och ta hand om varandra. Vi är många som tänker på er.

Svar: lite det som var min tanke också.
Har alltid fört en "dagbok" för mig själv för att "lätta på trycket" men tänkte att andra ska också kunna veta hur jag känner.
Både mina vänner och familjen som man inte har nära vill ju veta och andra som går igenom samma sak kan känna viss trygghet att läsa om mig kanske...
Hoppas många läser iallafall!
Linnea Manglind

#2 - ellinor

Trillade in på din fina blogg då Eva delat den. Måste vara oerhört smärtsamt att förlora er lilla Vanja. Men man är starkare än vad man tror och ni verkar ha många nära o kära runt omkring er som hjälper er! Kämpa!

Svar: Hej Ellinor.Ja det är enormt smärtsamt, tufft och kämpigt!
hade det inte varit för min sambo, alla mina vänner, hela min familj och framförallt min mamma så hade jag inte klarat av detta! Är oerhört tacksam för att jag har dem i mitt liv!
Linnea Manglind