Evasaralinnea blogg EvaSaraLinnea.se - Jul på sjukhuset

Jul på sjukhuset

Julen för mig har alltid symboliserats som familjens högtid. Att spendera den på förlossningen i Lund 2013 var inte vad jag räknat med!
I alla år har jag varit hemma med familjen, ätit julmat, kollat på Kalle Anka och öppnat presenter...Så varför skulle jag inte få göra det nu? 
Julaftons morgon mådde jag hyffsat bra trots det tråkiga beskedet och alla värkar som börjat sen jag blev igångsatt... Mamma och J var med mig i Lund och vi fick en timmes permission att komma ut och få lite luft i lungorna. Vi fick inte åka hem men eftersom jag mådde bra och inte hade så mycket sammandragningar längre åkte vi ändå iväg en stund. 
Vi bestämmde att denna julen inte skulle skilja sig från alla andra år så vi körde till coop och handlade julskinka, köttbullar och andra gottigheter som hör julen till.
När vi kom tillbaka var det dags för ny tablett för min del men mamma och J fixade med maten. 
När jag legat ett tag gick vi upp i dagrummet och åt lite! Dom hade dukat så fint åt mig och det var ruskigt gott med julmat! (man tröttnar fort på sjukhusmaten)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Runt 15 tiden kom svärmor med familjen på besök. Vi satt och tittade på Kalle anka tillsammans och pratade skit som man gör på julen! 
Efter Kalle så öppnade vi självklart presenter också! 
 
 
 
 
Julafton blev som vilken jul som helst bortsätt från att vi var på sjukhuset och smärtan jag fick stå ut med! 
Jag är så oerhört glad över att ha delar av familjen hos mig på julen! Detta lyfte humöret lite och gjorde situationen lite lättare att hantera.
De må låta fel men bäst av allt var att vi fick fira julen med Vanja kvar hos oss! På så sätt kan jag alltid tänka tillbaka och säga att vi fick spändera julen med henne innan hon försvan för gott! 
 
 
 
 
 
 
#1 - Persson & Jenny

Åhhhhh älskade du

#2 - Annelie

Det var annorlunda att fira jul på sjukhuset men jag hade en trevlig dag/kväll med Linnea, Jonas, David och delar av Jonas familj. ❤️
Julmaten var precis lagom och det fanns julklappar. Kalle på Tv, precis som vanligt. Och Vanja fanns med
oss alla 💕👼

#3 - Linda

Hej!
Ville bara säga att jag tänker på er varje dag. Vet precis vad ni går igenom. Förlorade min Max i augusti för 10 år sedan. Vet att det inte är så mycket till tröst men det kommer att komma en dag då ni kan titta tillbaka o säga "Jag klarade det". Man kommer aldrig över det men man tar sig igenom det och lär sig att leva med sorgen.
Min lillasyster Michella tränade konståkning för dig innan och det va hennes mamma som berättade vad som hänt er och då kände jag att jag bara ville säga att vi är många som gått igenom det och jag finns här. När/om du vill och orkar får du gärna läsa min berättelse om Max.
Kram
Linda (Ängeln Max's mamma)